Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator.

Estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala.

Albirea dentara

Un zâmbet strălucitor ne face de cele mai multe ori să părem mai tineri, iar albirea dentară a devenit un tratament din ce în ce mai interesant pentru majoritatea persoanelor. Fie că este realizată acasă sau în cabinetul medicului dentist, scopul este același, obținerea unui zâmbet mai alb.

De ce să îmi albesc dinții?

Abirea dentară îmbunătățește considerabil aspectul fizic și contribuie la o stare de spirit mai bună. Studiile arată că persoanele care au dinți mai albi au mai multă încredere în ei și o șansă ridicată la succes. Prin albirea dinților se obține un zâmbet alb și strălucitor, cu o valoare estetică superioară.

Ce produse pot să aleg?

Pe piață există o gamă largă de produse de albire, fiecare având avantaje și dezavantaje, însă tehnica cea mai recomandată de medicii stomatologi este albirea profesională. Această manoperă se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, iar rezultatele sunt imediate!

Cum aleg?

Varianta pe care alegi să o utilizezi ține de cât de rapid îți dorești un zâmbet mai alb. Metodele pe care le poți utiliza acasă pot părea ieftine însă rezultatul poate fi văzut după o perioadă destul de lungă. Benzile și gelurile pentru albire oferă rezultate mai rapide decât pastele de dinți cu efect de albire, însă dacă nu sunt utilizate corect pot dăuna danturii.

Fără îndoială, albirea profesionala este cea mai rapidă și mai eficientă metodă de albire dentară.

Poți contacta cabinetul nostru stomatologic la telefon 0726.024.373 în intervalul Luni – Vineri 13:00 – 20:00, prin email la contact@daffdent.ro sau completând Formularul de Contact.