Bine ai venit la cabinetul nostru

Cabinetul stomatologic Daffdent iti ofera cel mai inalt nivel de ingrijire dentara!

Situat intr-o zona centrala din București, usor accesibila, in cadrul cabinetului vei gasi o echipa de medici gata sa raspunda cu proptitudine si profesionalism nevoilor tale.

La cabinetul stomatologic Daffdent vei beneficia de servicii stomatologice generale si specializate, care te vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor tai.

Echipa Noastră

DR. OANA Nistoran

Medic dentist, Stomatologie Generală

DR. Cristina Ciurlea

Medic dentist, Stomatologie Generală

DR. Claudia Barbu

Medic Specialist, Chirurgie Dento-Alveolară

DR. Alexandru Marghescu

Medic Specialist, Ortodontiei si Ortopedie Dento-Facială

DR. Claudia Țicleanu

Medic specialist parodontologie, stomatologie generala

Despre cabinetul nostru

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare ramura in parte.

Membrii echipei de medici Daffdent sunt specializați în: stomatologie generala, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie, endodontie, stomatologie pediatrica si parodontologie.

Calitatea este pe primul loc. Nu facem rabat de calitate in ceea ce priveste serviciile si munca noastra.

Prevenirea este cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. Misiunea numarul unu este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Poți contacta cabinetul nostru stomatologic la telefon 0726.024.373 în intervalul Luni – Vineri 13:00 – 20:00, prin email la contact@daffdent.ro sau completând Formularul de Contact.